Deze maand extra voordeelkorting op een airco!

Vraag nu een offerte aan en profiteer!

Rating: 0 sterren
0 stemmen

De Specialist in Warmtepompen en Airconditioning

Wij leveren en installeren moderne en energiezuinige producten op het gebied van het warmtecomfort in uw woning.
Naast cv ketels, -toebehoren en -onderdelen leveren wij een groot assortiment producten die bijdragen aan een aangenaam binnenklimaat, zoals airconditioning en warmtepompen.
Bij Groneco bent u ook aan het goede adres voor producten en advies voor energiebesparing en een ‘groene’ levensstijl.

Dit najaar hebben wij weer veel kortingsacties!


Haier Airconditioning

U wilt een Airco en Warmtepomp in Eén ? Daar hebben wij prachtige oplossingen voor!

Single Split

Bent u op zoek naar een goede airconditioner? Voor de hete en vochtige zomerdagen? Dan heeft u geluk dat u deze website heeft gevonden.  Groneco heeft een brede selectie Haier airco's. Haier is één van de grootste airconditioning leveranciers ter wereld.

Wereldwijd heeft de fabrikant maar liefst 16 fabrieken en produceert meer dan 20 miljoen airco’s per jaar. Haier airco’s staan bekend om de zeer stille werking in alle standen. Daarnaast is een Haier airco energiezuinig (A++/A+) en zorgt voor verkoeling én verwarming. Want elke Haier is ook een warmtepomp.

Daarmee is een Haier airco in elk seizoen te gebruiken. Met warm en drukkend weer kan een airco de perfecte oplossing zijn om beter te slapen en overdag actiever te zijn.

De Haier binnenunits zijn bedienbaar met een infrarood afstandsbediening en voorzien van een WiFi print zodat u uw eigen smartphone kan gebruiken om het binnenklimaat aan te passen.

BESTEL OP TIJD! NU IS ER NOG VOORRAAD EN PROFITEER VAN ONZE KORTINGEN!

Multi Split

Wilt u meerdere binnenunits hebben, dan is een multisplit vaak een goede oplossing. Er is dan in de meeste gevallen slechts 1 buitenunit nodig. Ook daar kunnen wij in adviseren. 

Haier is één van de grootste airconditioning leveranciers ter wereld. Wereldwijd heeft de fabrikant maar liefst 16 fabrieken en produceert meer dan 20 miljoen airco’s per jaar. Haier airco’s staan bekend om de zeer stille werking in alle standen. Daarnaast is een Haier airco energiezuinig (A++/A+) en zorgt voor verkoeling én verwarming.

BESTEL OP TIJD! NU IS ER NOG VOORRAAD EN PROFITEER VAN ONZE KORTINGEN!

LG Airconditioning


Cv-ketels

Een Nieuwe Cv Ketel?  Onderscheid door prijs en duidelijk advies

Met een nieuwe A-label cv ketel bespaart u direct op energie. De aanschaf van een nieuwe cv ketel is nog steeds relevant. U kunt de ketel nu of later uitbreiden met een kleine warmtepomp en zo ook bijdragen aan een enorme besparing op de stookkosten. Momenteel is er nog een ruime subsidie voor deze zogenaamde hybride warmtepompen. 

U wilt daarbij natuurlijk het beste advies én de beste service. GRONECO biedt u beide!

Cv ketel inclusief Installatie

Wij zijn erkend installateur en plaatsen/vervangen  gemiddeld zo'n 200 cv ketels per jaar
Een cv ketel vervanging betreft in 90% van de gevallen een standaard installatie. De kosten hiervan kunnen variëren.   U kunt bij ons een volledig vrijblijvende prijsofferte aanvragen.

Duurzaam

Met een nieuwe HR cv ketel bespaart u al aanzienlijk op uw energieverbruik. Maar het kan nog duurzamer. Wij leveren een compleet assortiment duurzame producten zoals   warmtepompen en  hybrides voor een zeer aantrekkelijke prijs.

  • De merken die wij leveren zijn Remeha, Intergas en Vaillant.

 


Warmtepompen

Hoge subsidie voor een warmtepomp! Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Lucht/water systemen

Hybride (gecombineerd met een cv-ketel)

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht. Lucht energie, een warmtepomp gebruikt elektriciteit in combinatie met deze energie om het water van de radiatoren te verwarmen. Het systeem wordt zo ingesteld dat bij de gemiddelde buitentemperatuur de warmtepomp gaat verwarmen en wanneer het te koud wordt buiten de gasketel bijspringt, op deze manier wordt de WP minder belast. Met deze warmtepomp kunt U fors op energiekosten besparen.

Wel gebruikt een warmtepomp elektriciteit, dit extra stroomverbruik kunt u desgewenst weer compenseren met zonnepanelen. 

Op de meeste warmtepompen krijgt u veel subsidie. Op de website van RVO kunt u deze subsidie aanvragen en de spelregels nalezen. Het rendement wordt uitgedrukt in COP (coefficient of performance). 4kw warmte is 1kw aan stroom. Gemiddeld heeft een warmtepomp een rendement van COP 4, in rendement betekent dat 400% rendement. 1KWatt aan stroomverbuik wordt omgezet in 4 kWatt aan verwarming


Volledig Elektrisch

Een nieuwe leider in de markt van warmtepompen

De Daikin Altherma 3 range bestaat uit verschillende 'all electric' lucht/water warmtepompen voor het verwarmen (en evt. koelen en warm tapwaterproductie) voor nieuwbouwwoningen. Daikin Altherma 3, de inmiddels derde generatie van Daikins bekende assortiment verwarmingssystemen, gebruikt de kenmerkende Bluevolution technologie, een combinatie van Daikin compressoren en het revolutionaire koudemiddel R-32, om een seizoensrendement van A+++ te behalen.

Sterke prestaties

  • Haalt een seizoensrendement van A+++ met de Bluevolution technologie
  • Werkt zelfs bij buitentemperaturen tot -25°C+
  • Het geïntegreerde vloermodel neemt slechts een grondoppervlak van 60 x 60 cm in beslag

Gebruiksvriendelijke bediening

  • Met het nieuwe MMI-besturingssysteem kan de Daikin Altherma 3 eenvoudig worden ingesteld en bediend.

 


CONTACT

U kunt onderstaand formulier invullen voor uw vragen.


Wij maken graag een afspraak met u, uiteraard is er geen enkele verplichting en er zijn geen kosten verbonden aan ons advies.


OPENINGSTIJDEN

maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur.

Buiten deze tijden kunt u ons bereiken via

Email: gronecowarmtepompen@gmail.com

 

info@warmtepomp-energie-besparen.nl

 

 

 

 

whatsapp of voicemail: 0653366211